Приблизително 3 365 760 лева с ДДС – такава е прогнозната стойност,

...
Приблизително 3 365 760 лева с ДДС – такава е прогнозната стойност,
Коментари Харесай

Изборите все по-скъпи: Над 3 млн. допълнително за видеонаблюдение

Приблизително 3 365 760 лв. с Данък добавена стойност – такава е прогнозната стойност, която разгласи " Информационно обслужване “ (ИО) за видеонаблюдение на изборите.

От институцията разгласиха социална поръчка на 8 март т.г. с краен период за предложения 10.03 и директно договаряне на 13-ти в понеделник като от ИО са изпратили писмо до трите мобилни оператора.

Заданието е за мобилни устройства и мобилна съгласуваност на видеонаблюдението след края на изборния ден. Сметката демонстрира, че с цел да се извърши законът, ще платим по почти 280 лева на изборна секция за смарт устройство и карта за интернет към него.

Обществената поръчка се организира по реда на параграф 3 от Изборния кодекс посредством процедура по договаряне без съобщение, когато е належащо наложително възлагане на поръчката заради изключителни условия.

Мобилните устройства, стойките за стационарно разполагане на устройствата и Data SIM картите с обезпечена мобилна съгласуваност по всяка обособена позиция, следва да бъдат доставени на " Информационна обслужване " до 21.03.2023 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР